Despre noi

Optica medicala Bucuresti OPTIEyes

OPTIEyes are o experienta in domeniul opticii si va intampinam cu o gama variata de produse, servicii si informatii despre cele mai frecvente probleme de vedere, optica medicala si optometrie. Misiunea noastra este de a va oferi tot ce aveti nevoie pentru confortul ochilor dumneavoastra. Fie ca afectiunea dumneavoastra este miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie ati ajuns in locul potrivit deoarece suntem dispusi sa facem tot posibilul pentru a va imbunatatii vederea si a va oferi confortul.

Intalnim des, persoane care confunda optica la nivel general si mult mai aprofundatul termen de optica medicala ce are un sens strict medical. Optica se ocupa cu studierea luminii, de unde electromagnetice sau de efecte fotoelectrice precum curcubeul. Dar cabinetul si domeniul nostru de activitate se indreapta catre pacientii cu probleme de vedere, oferind bolnavilor sansa unei vederii mai bune.

Dorim sa va oferim tot ce este mai eficient pentru sanatatea ochilor. Astfel, va oferim consultatii gratuite cu aparatura de ultima generatie, efectuate de optometristul cabinetului nostru, ce are o vasta experienta in domeniu si va poate indruma cu diferite explicatii si sfaturi referitoare la problemele Dumneavoastra. Totodata acesta va poate oferi consultanta in alegerea de rame ochelari, pentru alegerea de lentile calitative, produse de firme cu renume pe plan mondial, montaj, prescriptii pentru lentile de contact, instructaj pentru utilizarea corecta a ochelarilor, accesorii cadou.

Am achizitionat cele mai performante echipamente pentru slefuirea si montarea lentilelor obtinand astfel ochelari de inalta precizie si calitate. Garantam executia perfecta si respectarea tuturor detaliilor de pe prescriptia de ochelari.

Intotdeauna vom furniza clientilor nostri cele mai noi cunostinte si tehnologii in vederea intretinerii si protectiei ochilor . Cabinetul de optica din Bucuresti Centrul Comercial Careffour Vulcan este deschis de Luni pana Duminica intre orele 10.00 si 22.00 ( puteti consulta harta pentru locatie ) sau ne puteti contacta prin e-mail la office@optieyes.ro si telefonic la +40 731 947 043 .

Optica noastra va ofera:

 • Rame ochelari
 • Lentile
 • Ochelari de vedere
 • Lentile progresive
 • Ochelari calculator
 • Ochelari polarizati
 • Lentile Drivewear
 • Ochelari de soare

Magazin OPTIEyes

  Numele tău (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Telefon

  Subiect

  Mesajul tău

  Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs pe acest site web in conformitate cu politica GDPR.